TILITOIMISTOPALVELUT

ME HOIDAMME TILISI – HELPOSTI JA TARKASTI.

Luotettavaa taloushallintoa

Laituri kokoaa yhteen tilitoimistopalvelumme ja varmistaa taloutesi vakauden vuodenajat huomioiden. Auktorisoituna tilitoimistona toimintamallimme ja järjestelmämme on tarkastettu ja meiltä löytyy alan tiukimman seulan, eli KLT-tutkinnon, suorittaneita ammattilaisia. Olemme erikoistuneet luotsaamaan tietä aina sivutoimisten yritystoiminnan ensiaskelista kohti pk-yrittäjien kasvua.

Procountor -ohjelmiston avulla sähköistät taloushallintosi ja säästät aikaa ja rahaa.

Lakisääteiset

Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi tuntee yrityksesi kirjanpito-, tilinpäätös- ja veroilmoitusasiat.

Tilitoimistomme palvelee yrittäjiä ja yhdistyksiä kirjanpito-, tilinpäätös- ja verotusasioissa.

Uskomme, että henkilökohtainen palvelu on tärkeä, sinulta aikaa ja ylimääräistä työtä säästävä palvelumuoto - siksi meillä saat nimetyn kirjanpitäjän. Asiakkaamme kehuvat usein, että kanssamme on mukava ja helppo asioida!

Stressitön, taloudellinen ja tarkka

Älä murehdi enää kirjanpidostasi tai verottajan kanssa asioinnista - me hoidamme molemmat. Toimita meille vain ajantasaiset, tarpeelliset aineistot, ja voit olla varma siitä, että tilinpäätöksesi ja veroilmoitusasiasi on hoidettu huolellisesti ja tinkimättömästi. Työmme jälki on meille ylpeyden asia.

Päänvaivat

Helppo apu yritysmuodon valinnassa ja yritysjärjestelyissä.

Yrittäjäksi ryhtyvän ratkaistavana on monenlaisia kysymyksiä, mutta ei hätää - meidän palveluihimme kuuluu asiakkaaksi tulevan uuden yrittäjän veloitukseton aloitusneuvonta.

Voimme miettiä yhdessä sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut sekä yritysmuodon valinnassa että yritysjärjestelyissä. Asiat tehdään yhdessä yrittäjän, oman kirjanpitäjän ja muun asiantuntijatiimin kanssa, ja Sinulla on myös mahdollisuus saada tilitoimiston edustaja mukaan yrityksesi myynti- tai ostoneuvotteluihin sekä niihin liittyviin prosesseihin.

Kysy meiltä, me autamme mielellämme.

Mietityttääkö yrityksen perustaminen ja siihen liittyvät asiat? Yritysmuodon valinta ja sen vaikutus? Yrityksen rahoitus? Hakemusten täyttö? Verotus ja asiointi verottajan kanssa? Vakuutukset? Sosiaaliturva? Työnantajana toimiminen? Palkanlaskenta? Suhteet muihin sidosryhmiin? Yrityksen siirtäminen seuraavalle sukupolvelle?

Tilinauhat

Palkanlaskentaa, joka on oikein ja täsmällisesti hoidettu.

Me huolehdimme palkanlaskennasta ja hoidamme puolestasi myös kaikki kuukausittain ja vuosittain annettavat ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille.

Me tunnemme työntekijäsi

Meidän kanssamme asioit juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Toimita meille vain palkanlaskentaan liittyvät materiaalit ja me hoidamme loput. Palkanlaskijasi tuntee yrityksesi asiat, ja yhteydenpito käy sekä puhelimitse, henkilökohtaisesti tilitoimistossa tai sähköpostitse.

Kaupankäynti

Sellainen osto- ja myyntireskontra kuin sinulle parhaiten sopii.

Voit ulkoistaa myös osto- ja myyntireskontrasi meille ja keskittyä siten itse yrityksesi ydinosaamiseen.

Erityisen kätevää kiireessä! Toimita meille vain ajantasaiset materiaalit joko paperilla tai sähköpostitse, ja me huolehdimme ostot ja myynnit kirjanpitoon oikein ja taatusti ajallaan.

Ulkoista tai hoida osakirjanpidot itse

Voit hoitaa prosessit joko omilla ohjelmilla tarjoten meille tarvittavat raportit, ulkoistaa reskontran kokonaan tai ottaa käyttöön meidän sähköisen ohjelmamme. Tuntuuko reskontran käyttö vaikealta? Älä huoli, me koulutamme ohjelmamme käyttöön.

TARJOUSPYYNTÖ

Tiesitkö, että tilitoimistokustannusten hintaa tärkeämpää on luottamus, tarkkuus, yhteistyön helppous ja ne säästöt, joita tällä summalla voimme saada aikaan. Jotta sinä saisit kustannustehokkaan palvelun, laskemme palvelukustannukset sinulle henkilökohtaisesti.

Jos tiedät jo muutamia asioita liittyen liiketoimintaasi, voit täyttää arviolomakkeen ja saat meiltä valmiin kustannusarvion sähköpostiisi.

Kysy mitä vaan

Mikäli kaipaat suoria vastauksia kysymyksiisi, jätä meille viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

Lakisääteiset: kirjanpito-, tilinpäätös- ja veroilmoitusasiat
Päänvaivat: yrityksen perustaminen ja yritysjärjestelyt
Tilinauhat: palkanlaskentapalvelut
Kaupankäynti: osto- ja myyntireskontra
Täysi ulkoistus kaikesta kiitos
Kertokaa minulle mitä tarvitsen

Lisää ymmärrystäsI

Koulutamme yrittäjiä, koska haluamme tehdä parhaamme auttaaksemme sinua menestymään. Kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset ovat meille helppoja ja mukavia, ja meidän avullamme ne voivat olla sitä myös sinulle.

HUOM!

SOSIAALIVAKUUTUSMAKSUT 2021

Lue lisää...

VEROVAPAAT KUSTANNUSTEN KORVAUKSET 2021

Lue lisää...

VEROVAPAAT KUSTANNUSTEN KORVAUKSET 2020

Lue lisää...

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Lue lisää...