Meille etusijalla olet sinä

Historia

Meillä on tilitoimistona pitkät juuret. Yrityksen vuonna 1986 perustanut Tuula aloitti työskentelyn kotoa ja kehitteli ajatusta ensiluokkaisesta tilitoimistosta, sellaisesta asiakkaalle mukavasta. Hän asetti asiakkaan etusijalle ja otti ylpeyden asiaksi olla tavoitettavissa juuri silloin, kun asiakas häntä tarvitsi. Ei ollut lainkaan tavatonta, että Tuula riensi iltamyöhällä ovikelloa soittavaa asiakasta vastaan kesken saunomisen pyyhe ympärillä.

Tänään

Nyt Tilitoimisto Tuula Paananen palvelee laajentuneen tiimin voimin asiakkaitaan samalla palveluasenteella kuin Tuula aikoinaan. Me olemme se tavoitettava tilitoimisto. Sellainen, jonka kanssa voit asioida mistä tahansa – vaikkapa sitten saunan lauteilta tai laiturin nokasta. Haluamme tilitoimistoasioiden olevan selkeitä, helppoja ja lähestyttäviä asiakkaillemme. Seisomme asiakkaan tukena ja teemme parhaamme auttaaksemme yrittäjiä menestymään. Haluamme olla sellainen tilitoimisto, josta Tuulakin voi olla ylpeä.

Me teemme verotusasioista ja talouspulmista vaivattomia.
Olemme tilitoimisto, josta sinäkin voit olla ylpeä.

Tutustu tiimiimme alta

Sähköpostit ovat muotoa:

Anja  Laulainen

Anja Laulainen

"Olemme aidosti asiakkaista välittävä tilitoimisto. Tämä näkyy vastuun ottamisena omasta työstä."

Anja luotsaa Tilitoimisto Tuula Paanasta vakaasti arjessa eteenpäin. Alan rautainen ammattilainen on työskennellyt useissa eri tilitoimistoissa 1990-luvun puolivälistä saakka ja opiskellut KLT-tutkinnon töiden ohessa. Kurssi on ollut selvä alusta saakka, sillä Anja nauttii sekä asiakkaiden että lukujen parissa työskentelystä – ja sillä reitillä hän on edelleen.

p. 045 699 0779

Hanna Lahti

Hanna Lahti

"Pitkäikäisyys osoittaa, että olemme yrityksenä menestyneet vuosia, ja olemme kehittyneet sekä kasvaneet asiakkaidemme kanssa. Ammattitaitoa ja osaamista siis löytyy."

p. 040 960 9844

KIRSI  AIRIKAINEN

KIRSI AIRIKAINEN

"Olemme asiakaslähtöinen ja joustava kumppani, jolta saa ihan oman kirjanpitäjän. Tyytyväinen asiakas on paras motivaattori."

p. 045 842 7171

PÄLVI  VARIS

PÄLVI VARIS

"Asiakaslähtöisyys on kaiken lähtökohta ja hoidamme asiakkaan talousasioita parhaalla mahdollisella tavalla."

p. 045 128 2011

ANIITTA  MATTILA

ANIITTA MATTILA

"Asiakasläheisyys erottaa meidät muista alan toimijoista. Työssämme parasta on hyvä asiakaspalaute."

p. 045 856 5900

NINA OLLILA

NINA OLLILA

p. 045 674 6532

SISKO MIELONEN

SISKO MIELONEN

p. 045 117 6750

SANNA SUNDQVIST

p. 045 128 2010

TIINA RAUHAMÄKI

p. 045 117 6780